El polític millor valorat de l’Estat ha visitat el mercat dels dilluns amb els regidors Nico Calabuig i Paloma Alberola, així com altres membres de l’equip de Compromís per Ontinyent

Aquest dilluns visitava la ciutat d’Ontinyent el candidat a les Eleccions Generals de Més Compromís per la circumscripció de València, Joan Baldoví. El candidat, acompanyat pels regidors Nico Calabuig i Paloma Alberola, així com altres membres de Compromís per Ontinyent, ha recorregut el Mercat dels dilluns, situat a la plaça de la Coronació, així com el Mercat Municipal, per donar a conéixer les propostes de la coalició a aquests comicis i recollir les sensacions i inquietuds de la ciutadania.

Baldoví ha assenyalat, en declaracions als mitjans de comunicació, la seua voluntat de fer una política útil que represente els interessos i aspiracions de la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. En aquest sentit, ha incidit en tres aspectes fonamentals per a la comarca.

D’una banda, ha destacat la necessitat que arriben les ajudes europees sol·licitades per Compromís al Congrés, per tal de pal·liar els efectes de la gota freda del passat mes de setembre.

Així mateix, ha posat de relleu la qüestió del transport, incidint en què “la Vall d’Albaida arrossega anys i anys d’infrainversió en mitjans de transport com és el tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi, que són els trens de cada dia, els que utilitza la gent per a anar a estudiar, a treballar, a fer gestions, i és important que s’invertisca”. Baldoví ha manifestat la importància d’obtindre un gran resultat electoral que faça possible un nombrós grup parlamentari que pose en el centre del debat l’agenda de les necessitats valencianes.

El candidat també s’ha referit al recent anunci de la desaparició de la Comissaria de la Policia Nacional a Ontinyent, fet per la Delegació del Govern espanyol. “L’Estat no pot anar tancant serveis fonamentals en ciutats amb una vocació de capitalitat comarcal tan gran com Ontinyent”, ha assegurat Baldoví.

El líder de Més Compromís ha fet una crida a la mobilització de l’electorat progressista perquè vaja a votar el pròxim diumenge, per damunt del malestar generat per la manca d’acord que ha provocat aquesta convocatòria electoral. Joan Baldoví ha conclòs que “Si els han decebut aquelles opcions que tenien l’oportunitat de construir un govern de progrés, hi ha altres opcions com la nostra que sempre estem com a part de la solució i no del problema”.

Per la seua banda, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha agraït la visita de Joan Baldoví, ha recordat la tasca desenvolupada pel diputat a Madrid al llarg dels anys i ha remarcat la importància de la connexió directa existent entre el grup polític municipal i el diputat al Congrés. Una relació de col·laboració que permet “transmetre les justes reivindicacions, els nostres problemes, i tot allò que ens afecta a la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida”, comentava Calabuig.

Per últim, el regidor exposat la finalitat de la coalició de Més Compromís com una forma de “reforçar eixa intenció negociadora i d’influir com a força política valencianista que també està preocupada pels reptes globals que tenim com a societat en matèria de drets laborals, futur de les generacions més joves, pensions i emergència climàtica”.