L’entrega va tindre lloc a la plaça Sant Domingo de la ciutat

El passat divendres Compromís per Ontinyent celebrava la XXIV edició dels Premis Roure Valencià, que aquest 2019 reconeixien a la Colla Ecologista “L’Arrel” i el jove pilotari Ivan Esparza, conegut com a “Ivan d’Ontinyent”.

L’entrega dels guardons va tindre lloc a la plaça Sant Domingo, i va estar conduïda pel regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, i la regidora Paloma Alberola. Així mateix, l’acte va comptar amb la presència, com a convidats, del diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Jesús Pla, i la número 2 per València de Més Compromís per a les Eleccions Generals del 10 de novembre, Maria Josep Picó.

Calabuig va destacar el coratge i l’esforç del pilotari Ivan Esparza, qui està tenint una gran projecció dins el món de la Pilota valenciana, mentre que Alberola va incidir en la gran tasca feta durant aquests 30 anys per “L’Arrel”, a qui va encoratjar a continuar endavant.

L’acte va concloure amb un sopar de germanor a la mateixa plaça.