Segons ha anunciat el portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, l’acompanyaran Rafael Beneyto i Jesús Pla, així com el grup municipal.

Aquest divendres, 13 de setembre de 2019, a partir de les 12.30 hores del migdia, visitarà la ciutat d’Ontinyent el diputat i portaveu de Compromís a les Corts Generals, Joan Baldoví.

Segons ha anunciat el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, el diputat Baldoví arribarà a la capital de la Vall d’Albaida per tal de transmetre el seu suport a la ciutadania i observar de primera mà els efectes que l’episodi de gota freda ha deixat a Ontinyent.

La ciutat ha recollit aquest dijous més de 300 litres per metre quadrat en poques hores, provocant el desbordament del riu Clariano, el desallotjament dels veïns i veïnes de la Cantereria, així com multitud de desperfectes en carreteres, camins i propietats particulars.

Junt amb el diputat al Congrés, també visitaran Ontinyent el diputat a les Corts Valencianes, Jesús Pla, així com el Director general de Tributs de la Generalitat Valenciana, l’ontinyentí Rafael Beneyto.

Tots ells, acompanyats per la regidora Paloma Alberola i el regidor Nico Calabuig, així com membres de l’equip de Compromís per Ontinyent, visitaran els punts més afectats per aquest episodi de pluges que ha colpejat especialment la localitat d’Ontinyent.