Nico Calabuig guanya les primàries de Compromís a l’alcaldia d’Ontinyent

Nico Calabuig serà el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Ontinyent després de guanyar les primàries locals amb el suport del 75% dels votants front al 23% de l’altre candidat, l’actual regidor Vicent Xavier Vila.

Dissabte acabava el procés de primàries de Compromís per Ontinyent amb una participació total del 74% en què vora 600 persones han pogut decidir la configuració de la candidatura municipal per a les eleccions municipals de 2019.

En eixe sentit, la persona més votada en les primàries a la llista va ser l’actual portaveu del BLOC d’Ontinyent, Paloma Alberola, a la qual li seguiran Miquel Àngel Múrcia, Natxo Mollà i M. Àngels Moreno, en el cinqué lloc.

En paraules del cap de llista de Compromís, Nicolau Calabuig “efectivament, ha estat una victòria col·lectiva, i per això estem doblement contents. Tenim un gran repte per davant, però l’afrontem amb una il·lusió immensa, amb el caliu de la nostra gent, amb un equip fort i preparat d’una qualitat humana i professional extraordinària. Coneixedor de la realitat social de la ciutat a la qual volem servir, i amb la meta de sumar per liderar les polítiques de progrés que necessita Ontinyent per seguir superant-se.”

“Molta gent que abans no s’interessava pel projecte polític de Compromís s’ha apropat en estes primàries i ha mostrat la seua intenció de participar. Creiem que és un exemple d’obertura i participació democràtica històric al nostre poble. Mai abans tanta gent havia participat en la confecció d’una candidatura a l’Ajuntament d’Ontinyent” va remarcar el candidat a l’alcaldia Nico Calabuig.

Arxivat en: General, Primàries 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *