Nico Calabuig, en la llista de Compromís a les Corts Valencianes

El jove candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent formarà part de la candidatura al parlament valencià encapçalada per l’actual vicepresidenta Mónica Oltra

Nico Calabuig i Serna, candidat a la l’alcaldia d’Ontinyent per Compromís, formarà part de la llista de Compromís a les Corts Valencianes, segons s’ha donat a conèixer esta setmana per part de la candidatura municipal de Compromís per Ontinyent. Es tracta d’una notícia que per al col·lectiu d’Ontinyent reforça el suport i credibilitat que té a nivell autonòmic el projecte que representa l’equip encapçalat per Calabuig.

La presència de Nico Calabuig en la candidatura que lidera l’actual Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra suposa, segons han  manifestat des de Compromís per Ontinyent, un impuls per al candidat i per a tota la llista, “una prova més de la confiança dipositada en el renovat equip i el seu pes polític dintre de Compromís, que se suma al magnífic grau d’acceptació per part de la ciutadania que està tenint la llista encapçalada per Nico Calabuig”, han destacat.

El propi Calabuig es mostrava “molt content, agraït i convençut” per la seua incorporació a la candidatura autonòmica de la formació valencianista, alhora que destacava “els dos mesos que tenim per davant per aconseguir uns grans resultats que facen possible aprofundir en la senda de progrés encetada al Govern Valencià, tot un exemple de govern fruit del diàleg i l’acord positiu per a la millora de la vida de les persones”.

En eixe sentit, el candidat a l’Alcaldia recentment elegit amb el 75% de suport a les primàries de Compromís recordava algunes de les inversions del Govern Valencià a Ontinyent durant la legislatura: “Concretament a Ontinyent, hem vist com el canvi de prioritats de la Generalitat ha començat a resoldre reivindicacions i necessitats històriques: aules de dos anys en totes les escoles públiques de la ciutat, l’inici de les obres del Museu del Tèxtil, inversió milionària per començar a modernitzar els polígons industrials, l’obertura de la residència de discapacitats, o les properes remodelacions dels nostres centres educatius gràcies al Pla Edificant són una bona mostra del compromís progressista del Consell amb la nostra ciutat”.

Per acabar, afirmava: “Fa quatre anys, Compromís va guanyar les eleccions autonòmiques a Ontinyent i a la Vall d’Albaida. Gràcies a eixe ampli suport, hem aconseguit posar els interessos i necessitats reals de les persones al centre de l’acció política. Ara, volem ampliar eixa victòria, perquè els valencians i valencianes hem començat a recuperar la nostra dignitat col·lectiva, però volem mirar endavant en el camí cap a una societat més justa, pròspera i sostenible”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *