Compromís denuncia la brutícia a la piscina municipal durant aquest estiu

Al final de la temporada de bany d’enguany, en agost de 2018, la piscina municipal d’Ontinyent ha acumulat brutícia a les parets i al fons d’esta. Així ens ho han comunicat usuaris de la temporada de bany que ens han fet arribar les seues queixes per les taques acumulades a la piscina gran del Poliesportiu. El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent ha fet una pregunta al respecte al responsable municipal de les instal·lacions, el regidor d’Esports Óscar Borrell.

Amb esta pregunta el GM Compromís denuncia públicament el malestar dels usuaris per l’estat de la piscina municipal. I per esta raó ha demanat al regidor responsable que explique quines accions s’han dut a terme per a solucionar el problema. Com ha manifestat el regidor de Compromís, Vicent Xavier Vila, “quan ens hem assabentat de la situació, gràcies a usuaris de la piscina, hem preguntat al Sr. Borrell per registre d’entrada quina és la causa d’estes taques de brutícia i perquè s’hi han produït. Al mateix temps ens agradaria que ens explicara que s’ha fet per a solucionar-ho”. El malestar d’alguns usuaris de la piscina ha arribat a preguntar-se si l’estat de l’aigua és apta per al bany. “Nosaltres també li hem traslladat al regidor eixe malestar dels usuaris i hem preguntat si en algun moment l’aigua no ha estat en condicions per al seu ús. Malgrat considerar no probable aquest fet li hem manifestat per escrit al regidor el malestar”, assegura Vila.

Com s’aprecia a les fotografies que ens han facilitat els usuaris de la temporada de bany del mes d’agost la brutícia acumulada al fons i les taques als laterals a l’altura de l’aigua són considerables. Des de Compromís “considerem que les persones que fan ús diari del servei municipal de bany mereixen una explicació de part dels responsables del manteniment d’estes instal·lacions públiques”, ha conclòs Vila.

Arxivat en: Educació, Cultura i Esport, GPM Compromís per Ontinyent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *