El BLOC – Compromís aposta per unes primàries de Compromís per Ontinyent pures i obertes a la ciutadania

L’assemblea local del partit valencianista celebrada divendres 6 de juliol va apostar per “la participació democràtica, la transparència i seguir aprofundint en l’obertura de Compromís a la ciutadania d’Ontinyent” per “impulsar una proposta política capaç de retornar la pluralitat de progrés al govern municipal”

El BLOC, partit majoritari de la coalició Compromís per Ontinyent, va celebrar divendres 6 de juliol la seua Assemblea Local per decidir la posició del partit valencianista sobre l’estratègia que haurà de seguir Compromís per Ontinyent per “rellançar el projecte de ciutat en clau social, sostenible i participativa”, un projecte que, segons assenyalaven des del BLOC – Compromís, “farem possible si aconseguim recuperar la pluralitat de progrés al govern municipal”.

Amb aquest objectiu principal, l’Assemblea Local del BLOC – Compromís va decidir per una àmplia majoria del 95% dels vots emesos, “apostar per unes primàries de Compromís per Ontinyent pures i obertes a la ciutadania” per tal d’escollir la candidatura de Compromís per Ontinyent a les properes eleccions municipals del 2019. Un instrument, el de les primàries obertes a la ciutadania “una persona, un vot”, que des del partit valencianista consideren “el millor per tal de garantir la participació democràtica i la transparència, dos elements fonamentals en el nostre projecte polític, per tal de seguir aprofundint en l’obertura de Compromís per Ontinyent a tota la ciutadania, amb la finalitat de perfilar el disseny d’un projecte polític potent des dels nostres valors: el valencianisme, la justícia social, la prosperitat econòmica, la sostenibilitat, la regeneració democràtica i la lluita per la igualtat real i efectiva entre dones i homes”.

D’aquesta manera, des del BLOC – Compromís d’Ontinyent reafirmaven “la ferma aposta per Compromís per Ontinyent com la plataforma política capaç de representar els interessos de bona part de la ciutadania que considera que, tot i que el canvi a les institucions valencianes ha ajudat a avançar millorant la situació inversora a Ontinyent, encara hi ha coses que es poden millorar a la gestió del nostre Ajuntament, i moltes idees que poden aportar solucions i aire fresc a la política local”. Així doncs, els valencianistes remarcaven “la nostra voluntat d’oferir una proposta política il·lusionant, que sume en positiu tant en lideratges com en propostes per enriquir l’espai progressista d’Ontinyent”. Per això, concloïen: “la millor manera de fer-ho és de la mà de la ciutadania, escoltant les seues aportacions i inquietuds, i donant la possibilitat de participar, de nou, tant en la confecció del programa electoral com de la candidatura municipal”.

Arxivat en: BLOC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *