El col·lectiu de Joves PV – Compromís Ontinyent ha llançat el primer número del seu nou butlletí informatiu, Ontinyent al dia, el qual està siguent distribuït des de fa unes setmanes en paper a la capital de la Vall d’Albaida i en format digital a les xarxes socials.

En aquest primer número es destaquen fites importants de la gestió dels governs del canvi valencià posant el focus en la capital de la Vall d’Albaida, les grans mobilitzacions per exigir un finançament just (al govern de Rajoy i ara de Sánchez) i unes pensiones dignes, les propostes més destacades de la coalició Compromís per Ontinyent en aquests tres anys de legislatura, així com novetats orgàniques a Ontinyent de Joves PV – Compromís, l’organització política valenciana unitària i assembleària del jovent valencianista, d’esquerres, feminista i ecologista.

En paraules del portaveu local de Joves PV – Compromís Ontinyent, Nicolau Calabuig: “Per a nosaltres, la transparència és un dels eixos centrals de la nostra acció política. Per això, creiem que és important mantindre informada a tota la ciutadania d’Ontinyent tant del treball que realitzem pel nostre poble des de les propostes i les crítiques costructives basades en les necessitats de la ciutat i en els valors de Compromís, com amb la informació referent a les inversions i les polítiques del Govern Valencià que, gràcies al criteri d’objectivitat que el canvi ha portat a les institucions valencianes, està satisfent demandes històriques de la gent d’Ontinyent. Un camí que sols tindrà futur si perseverem en la defensa dels interessos de tot el poble valencià davant el govern espanyol, al qual seguirem exigint un #TracteJust”.