Compromís per Ontinyent proposa a través del CES potenciar la marca Ontinyent

El representant de Compromís al Consell Econòmic i Social ha proposat crear un concurs públic i fer un seminari sobre la marca Ontinyent

Compromís per Ontinyent, a través del treball continuat del seu representant al Consell Econòmic i Social, Josep Vicent Belda, ha realitzat importants aportacions a la fase de revisió preliminar del Pla Estratègic d’Ontinyent 2023. Des del principi Compromís per Ontinyent ha participat en els fòrums que l’administració local ha obert al respecte, tant la nostra portaveu amb reunions específiques en la fase d’elaboració com el nostre representant al CES.

En la sessió del passat dimecres 6 de juny del Consell Econòmic i Social el nostre representant va demanar al Govern incloure a aquest procés de màrqueting de ciutat “la importància de crear un concurs d’idees per al logotip de la Marca de ciutat Ontinyent. Al mateix temps i per a reforçar aquesta acció trobem molt convenient realitzar un seminari de la Marca de ciutat” va proposar Belda al CES.

La intenció de Compromís “no és altra que obrir els processos de gestió municipal a la ciutadania, ja que considerem que sempre serà en benefici de l’exercici democràtic de la societat ontinyentina” afirma el nostre regidor Vicent Xavier Vila. En el cas concret del Pla Estratègic Ontinyent 2023 considerem “que les dues propostes de Compromís al Pla Estratègic són evidents per a obrir a la participació i la transparència el procés. Un concurs sobre el logotip de la Marca i un seminari obert a la participació de la ciutadania pot generar sinergies i aproximar l’administració a les persones. El capital humà del Pla són les persones i cal que senten com a propis els continguts d’aquest pla de màrqueting de ciutat” ressalta la nostra portaveu Sílvia Urenya.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *