#GovernsAmbCompromís

Ontinyent començarà la restauració del Pont Vell amb 100.000 euros d’ajuda de la Diputació de València dins de les subvencions anunciades per la vicepresidenta Maria Josep Amigó i Emili Altur.

En total, la comarca de la Vall d’Albaida rebrà 1.131.852 euros en concepte d’Ajudes per a la restauració del patrimoni de la Diputació de València.

Concretament Ontinyent suma 100.000 euros per a la restauració del Pont Vell i 6.720 euros per a l’adequació del local de l’Agrupacio Musical Ontinyent.

La intervenció se centrarà en la zona de la barbacana, la part final de la qual s’eliminarà per a poder deixar la vista gran part del mur d’embarcament del pont, hui ocult baix terra, per recuperar la imatge que l’emblemàtic pont tenia principis del XX.

Des de Compromís per Ontinyent valorem molt positivament aquesta notícia que ens arriba des de l’àrea de Cooperació Municipal de la Diputació, amb Emili Altur de Compromís Diputació València al capdavant.

Aquesta subvenció és una mostra més del compromís del govern de coalició de la Diputació de València amb els ajuntaments per la conservació del nostre patrimoni històric, artístic i musical.

La intervenció preveu de recuperar l’antiga font del lateral dret i de construir dues rampes per poder accedir al llit del riu, una de les quals accessible a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs, que encara no tenen data d’inici, serviran per crear una nova zona verda, i es faran seguint els estudis arqueològics previs.