Des de Compromís valoren positivament l’acceptació de la seua esmena als pressupostos municipals de 2018 a la qual se li atorga una partida de 20.000 euros per a començar el projecte

Compromís per Ontinyent ha emès un comunicat per valorar l’acceptació de la seua proposta per iniciar els treballs per a la reurbanització de la Plaça Major els quals comptaran amb una partida de 20.000 euros als pressupostos municipals de 2018.

En paraules de la portaveu Sílvia Urenya, “per part de Compromís, seguint l’esperit de col·laboració amb el govern municipal vam fer una esmena, tenint en compte també que és un punt que tant socialistes com Compromís portàvem al programa de les passades eleccions: la necessària rehabilitació de la plaça de l’Ajuntament. Ens consta que és una inversió gran i que cal un compromís ferm a llarg termini, i que cal faena.”

Urenya afegia que des de Compromís “considerem que és imprescindible comptar amb la col·laboració de l’associació d’arquitectes de la nostra ciutat i dels tècnics i persones que professionalment estan en aquest ram per a fer un bon disseny i dur-lo endavant. La participació ciutadana sempre serà benvinguda i necessària en totes aquestes accions perquè parlem de rehabilitar una zona històrica de la nostra ciutat. Com ja li vaig dir al regidor Joan Sanchis, des de Compromís proposem fer la rehabilitació de la zona des del Pont Vell, aprofitant que aquest també serà rehabilitat. L’esmena ha sigut acceptada i se li atorga una partida de 20.000€ per a començar el projecte. Ens n’alegrem i esperem que no quede en la creació d’una comissió que no avança, sinó en una comissió que treballe i demostre els passos fets.”

La portaveu de la coalició valencianista recordava que “des de principi de la legislatura manifestem la nostra voluntat de treballar des d’una oposició crítica però constructiva alhora: creiem necessari posar de manifest les necessitats que trobem a la nostra ciutat, però també fer propostes de millora que redunden en el benestar de les persones i el creixement d’Ontinyent com a ciutat més habitable per a la nostra gent i com a capital de la comarca”.