JovesPV – Compromís pregunta al govern del PSOE quina serà “l’alternativa” al Meruts anunciada en abril

JovesPV – Compromís Ontinyent ha emès un comunicat de premsa a través del qual qüestiona públicament el regidor coordinador de joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, i l’alcalde i regidor de Festes Jorge Rodríguez al respecte de l’alternativa al Meruts Festival anunciada el passat mes d’abril pel govern del PSOE.

En aquell moment, des del govern municipal es va anunciar que el buit deixat per aquest festival tant estimat per la joventut ontinyentina i d’arreu del país seria cobert per un nou festival que, textualment i en declaracions dels governants socialistes publicades a la premsa local, definien com “un festival amb grups com Zoo, alguna formació en valencià i un dj de música electrònica, per oferir als joves una proposta més eclèctica que el que hi havia fins ara, amb mescla d’estils que arriben a tots els gustos”.

Tal i com afirmaven des de JovesPV – Compromís Ontinyent, “sorprenentment, aquesta oferta no sols no ha estat més eclèctica que el que hi havia fins ara, si no que a hores d’ara i a dos setmanes de Festes, ningú ha escoltat parlar sobre la celebració d’aquest nou festival. A més a més, tenint en compte la programació musical anunciada pel govern socialista, amplis sectors de la ciutadania troben a faltar la presència de més grups de música que canten en valencià així com una major diversitat d’estils”.

D’altra banda, les joventuts valencianistes lamentaven que “una vegada més, l’afany propagandístic de la majoria absoluta del PSOE deixa en l’aire un anunci precipitat que, segons podem deduir a hores d’ara, no comptava amb cap planificació realista i tan sols responia a la necessitat electoralista del moment concret”.

Per acabar, des de JovesPV – Compromís Ontinyent demanaven al govern socialista “una major preocupació per la llengua i la cultura dels valencians i valencianes que en altres indrets del país és l’eix central de la política cultural gràcies al canvi polític nascut de la voluntat democràtica de la ciutadania valenciana ara fa dos anys. Esperem que en este sentit Ontinyent no seguisca mirant enrere sinó sempre endavant”.

Arxivat en: Educació, Cultura i Esport, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *