Hui al meu minut lliure dins del programa Bon Dia de ComarcalTV parle de les diferents maneres de vertebrar el nostre país i les comarques arran el 25é aniversari del Levante a la Canal, la Costera i la Vall d’Albaida. Ja que, a més de vertebració política i lingüística també cal cuidar la part cultural.

Em va encantar veure alumnes del conservatori de València actuar a l’Echegaray, però hauria estat tot un encert comptar amb els ballarins que tenim a les nostres comarques, ja que en tenim molts i a més molt bons i per a tots els gustos.

En la secció de valoracions he decidit aprovar a la plataforma ciutadana d’Ontinyent STOP CREMES per la seua proposta per donar solució a la problemàtica de la contaminació que causa el fum a la nostra ciutat.

En eixe sentit el suspens és per a la regidora de Medi Ambient, Patri Folgueras, i l’equip de govern del PSOE en conjunt per no escoltar als més de 400 ciutadans que han signat la proposta d’STOP CREMES al negar-se a incloure-la com a punt de l’ordre del dia al proper plenari.

Sílvia Urenya
Portaveu de Compromís per Ontinyent