roureMónica Oltra: “Espere que davall d’este roure que hem plantat hui s’estime molta gent i done felicitat als veïns d’Ontinyent”

En l’edició de 2015 dels premis Roure, Compromís per Ontinyent va premiar la Plataforma del Fem per la seua tasca informativa i de reivindicació amb Ontinyent i la comarca. Amb Amb motiu del 20é aniversari d’aquests premis, el col·lectiu vam decidir per unanimitat atorgar un premi especial a Mónica Oltra, qui va prometre que vindria en persona a plantar-lo a Ontinyent, i així, hi tindria un motiu més d’unió.

Aquest dimarts 18 d’octubre s’ha fet realitat la promesa. Acompanyada per Dora, Pilar i Maria, de la Plataforma del Fem, i companyes de Més que dones, premiades en l’edició d’enguany, Mónica Oltra ha plantat el roure amb les seues pròpies mans, i tot seguit ha declarat que el roure “és una imatge preciosa d’un arbre que li costa créixer però que arrela bé a la terra. Un arbre molt resistent” i ha desitjat que “davall d’este roure que hem plantat hui s’estime molta gent i done felicitat als veïns d’Ontinyent”. Les companyes de la Plataforma del fem han plantat el seu roure molt pròxim al de Mónica Oltra, a la zona de l’estany del passeig de Benarrai.

Segons la nostra portaveu Sílvia Urenya: “Compromís, com el roure arrelat a la terra, creix recte i ferm, i amb el treball compartit i la feina ben feta, es farà ben fort i ben alt.” Visitant el passeig, Urenya ha explicat a Oltra la importància que per a Compromís té el passeig de Benarrai perquè és “una de les zones verdes projectada durant la legislatura passada des de la regidoria de Medi Ambient, a càrrec de Compromís, i s’està convertint en un pulmó verd de la ciutat d’esplai i d’oci. Una zona molt apreciada pels veïns i veïnes”.

roure-oltra