El Regidor d’Esports i la 1a Tinent d’Alcalde es van comprometre a començar l’execució de les obres en juliol de 2016 i a finalitzar-les enguany

En març de 2016, l’equip de govern a l’Ajuntament d’Ontinyent va anunciar a la premsa la reunió que van mantenir amb els diferents Clubs esportius (l’Associació recreativa de Futbol-7, el Club d’Atletisme d’Ontinyent i el Club d’Atletisme de la Vall d’Albaida) en què informaven de les obres de millora a la pista d’atletisme i el camp de futbol 7 del Poliesportiu Municipal. L’obra forma part de l’acord signat entre Diputació, Ajuntament i UV per invertir 1’1 milions en infrastructures esportives i universitàries a la ciutat. El govern del PSOE va manifestar que “l’execució començaria en juliol i estava previst que l’actuació estiguera finalitzada enguany”.

En aquest sentit, des del grup polític municipal Compromís per Ontinyent s’ha fet hui, per registre d’entrada, la següent pregunta al govern del PSOE: “Donat que la nova temporada esportiva està a punt de començar, quan està previst que s’inicien les obres de la pista d’atletisme i del camp de futbol 7? On podran realitzar els entrenaments i competicions oficials els diferents clubs afectats mentre dure l’obra?”

En paraules de la portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Sílvia Urenya, “el més important per a nosaltres són els i les esportistes que van a començar en breu els entrenaments i les competicions de la nova temporada. I, per tant, cal tindre en compte quina solució se’ls donarà als clubs per a poder continuar la pràctica de l’esport mentre es realitzen les obres previstes, quan s’iniciaran aquestes i quin temps està previst que duren.”