FOTO CONSELLERS I EXECUTIVA AMB AGUEDA MICOEl Bloc d’Ontinyent augmenta la seua representació i poder orgànic al si del partit valencianista

El passat dimecres 6 de juliol es va celebrar a Agullent el Congrés Comarcal del Bloc Nacionalista Valencià, partit majoritari dintre de la coalició Compromís. Amb l’assistència de quasi un centenar de militants, els valencianistes de la Vall d’Albaida van renovar la seua executiva comarcal, tot escollint d’entre les dues candidatures l’encapçalada per l’olleriana Ruth Martínez, i de la qual formen part la líder de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya i el també jove enginyer ontinyentí Josep Sanxis, com a responsables de les àrees de sectorials i comunicació, respectivament. Un reconeixement al gran treball de tots dos en el procés de renovació que viu el valencianisme a la capital de la Vall.

Per la seua banda, el jove portaveu comarcal de Compromís, Nicolau Calabuig, va resultar escollit el candidat més votat per formar part del Consell Nacional del partit, màxim òrgan de decisió entre congressos. Amb tan sols 20 anys, l’ontinyentí representarà la veu renovada dels valencianistes de la comarca al Consell Nacional, màxim òrgan entre congressos del partit.

Sens dubte, un congrés comarcal on el Bloc d’Ontinyent va tindre un pes específic fonamental i continuarà aportant tot el seu esforç per fer “un Bloc gran en un Compromís millor per arribar a tots els pobles de la nostra comarca, seguir transformant la realitat valenciana i millorant el benestar de les persones”.