DEBAT 4 MOYA

“Compromís per Ontinyent ens hem compromés des de sempre a fer de pont entre els càrrecs que té la nostra coalició a la Generalitat Valenciana i la ciutadania ontinyentina. Amb eixa mentalitat vam encetar el cicle #debatsambCompromís, amb l’objectiu d’acostar els nostres càrrecs a la nostra ciutat i posar-los a disposició de la ciutadania perquè els faça arribar de manera directa les preocupacions, dubtes i propostes” ha manifestat la portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, Sílvia Urenya.

“Després de tres debats molt fructífers i força encoratjadors, ha arribat l’hora de l’esport. És per això que després de la bona acollida de les tres edicions de debats oberts celebrats a la nostra ciutat, des de Compromís per Ontinyent, convoquem a la ciutadania a aquesta nova edició. L’alta participació als debats demostra que els ontinyentins i ontinyentines volen ser partíceps directament dels temes que els afecten” afirma la portaveu de Compromís.

Aquesta quarta edició dels debats amb Compromís serà aquest divendres 3 de juny a les 19 hores a la Sala Gomis d’Ontinyent, sala Multiusos de l’Avinguda Manuel Sanchis Guarner, com ja hem dit afrontarem el tema dels esports i comptarem amb el Director General d’Esport, Josep Miquel Moya.

“Una molt bona ocasió per a escoltar de primera mà quines mesures s’han pres en matèria esportiva des del govern valencià i quines es pretenen prendre i, sobretot, una ocasió per a fer-li arribar al director general qualsevol qüestió” ha subratllat Urenya.