La portaveu de Compromís per Ontinyent es congratula perquè la Generalitat ha pagat els dos milions d’euros que devia al poble d’Ontinyent

La Generalitat Valenciana ha saldat el deute que mantenia amb l’Ajuntament d’Ontinyent en concepte de subvencions aprovades, concedides i no pagades. Uns deutes que corresponien majoritàriament a l’Àrea de Polítiques Inclusives, que lidera la Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat, Mónica Oltra.

Així doncs, la portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya, afirmava la seua satisfacció, ja que“tot i que la caixa de la Generalitat està buida com a conseqüència d’un finançament injust per part de l’Estat, el nou govern valencià compleix amb la nostra ciutat, després de vint anys d’oblit sistemàtic, corrupció i balafiament del PP”.

A més, Urenya posava de manifest que “el pagament d’aquests deutes redundarà de manera positiva en les butxaques de tota la ciutadania d’Ontinyent, ja que la legislatura passada, amb Compromís al davant de la hisenda municipal, es van haver de demanar pòlisses de crèdit per finançar els deutes de la Generalitat del PP, la qual cosa generava interessos i per tant més costos per a tots els ontinyentins i ontinyentines”.

Finalment, la líder dels valencianistes concloïa reafirmant “l’esperança que els valencians i valencianes tenim amb el canvi polític, amb un govern plural que dia a dia demostra que és possible una altra manera de fer política, amb trellat, amb rigor, prioritzant el benestar de les persones i sense corrupció”.