El cap de llista de COMPROMÍS-PODEM-ÉS EL MOMENT i la vicepresidenta de la Diputació participaran en l’acte PARLA AMB JOAN BALDOVÍ el proper dijous 3, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent

Després de la presentació del manifest #ÉsElMoment per part de destacats dirigents de Compromís a la Vall d’Albaida, la formació anuncia que el seu cap de llista per a les eleccions generals i actual diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, visitarà la comarca el proper dijous 3 de desembre, junt amb la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó.

Segons explicaven des de la formació valencianista, Baldoví dinarà a Quatretonda amb militants i simpatitzants, i seguidament visitarà l’Olleria per entrevistar-se amb empreses del sector de les energies renovables. La visita culminarà en un acte obert a la ciutadania que començarà a les 19.30 h al Centre Cultural Caixa Ontinyent de la capital de la Vall.

En paraules del portaveu comarcal de Compromís “L’acte del proper dijous demostra una vegada més que des de Compromís fem política arrelada a la terra, mirant la nostra gent als ulls i aportant solucions reals als problemes de les persones. És per això que la ciutadania de la Vall d’Albaida va confiar en nosaltres i vam ser la força més votada a les eleccions autonòmiques del 24 de maig”. I continuava Nicolau Calabuig “Baldoví ha sigut la veu valenciana al Congrés dels Diputats durant els darrers quatre anys. És qui millor ha defensat els interessos de la nostra comarca en aspectes com el finançament autonòmic, la línia de tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi, entre d’altres”.

Per la seua banda, Sílvia Ureña, portaveu local de Compromís per Ontinyent, incidia en la necessitat de que “els valencians i valencianes no tornem a deixar passar el tren de la història. Després d’impulsar el canvi a la Generalitat Valenciana i a molts pobles i ciutats del nostre país, hem d’estar presents d’una manera directa en el canvi polític que ara s’obrirà a l’Estat espanyol, ja que es decidirà el rumb de les nostres vides i de les properes generacions”.

Per últim, acabaven “convidant a tota la ciutadania a participar de l’acte el proper dijous dia 3 a les 19:00h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent. Un acte amb un format obert on la gent podrà plantejar totes les qüestions que consideren d’interès de cara als propers comicis del 20 de desembre.”

Parla amb BALDOVÍ