Compromís per Ontinyent dóna suport als projectes a executar al pla d’inversions de la Diputació

Comunicat de premsa

Tant la rotonda del Pont de Sant Vicent com la urbanització de l’Av. Tèxtil cal que siguen una realitat durant aquesta legislatura

Assabentats pels mitjans de comunicació de les obres a executar amb el Pla d’Inversions Sostenible de la Diputació 2015, les valorem raonables i necessàries. Per tant, donarem suport a la corresponent modificació de crèdit al ple municipal.

La urbanització del carrer Martínez Valls és una inversió pendent que calia emprendre i que no es va poder passar a la votació d’Ontinyent Participa, principalment perquè excedia l’import màxim regulat al procés de participació. La reforma del vestuaris del poliesportiu no podia quedar-se a la meitat, és encertat i lògic que es finalitze.

Ara bé, tal i com ja hem manifestat, ens agradaria que es donarà també prioritat als projectes més votats a Ontinyent Participa 2015. Cal recordar que el projecte amb més suport va estar la rotonda d’accés al pont de Sant Vicent des de l’avinguda del Tèxtil. Proposta que no venia aïllada ja que hi ha moltes demandes per a finalitzar la urbanització d’aquesta avinguda, incloent la construcció d’un carril bici per a poder desplaçar-se al polígon amb seguretat. Sabem que és un projecte important, confiem en què puga ser una realitat durant la present legislatura.

Si alguna cosa no ens ha agradat de la forma de fer les coses del govern municipal és assabentar-nos pels mitjans de comunicació dels projectes que es realitzaran. Ens recorda temps passats, i més encara quant escoltem exactament el mateix argument que s’utilitzava per a no escoltar propostes de la ciutadania per al pla d’inversions del govern central: “no hi ha temps”…

Ontinyent a 17 de setembre de 2015
Joan Gilabert Oviedo, portaveu del GPM Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent

DSCF6339

Arxivat en: Comunicat de premsa, Economia i Ocupació, General, GPM Compromís per Ontinyent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *