El treball incansable dels pares i mares en la lluita per la defensa de l’escola pública ha donat finalment resultat: el CEIP Martínez Valls ha recuperat la unitat de tres anys que el govern de la Generalitat del PP injustament va eliminar fa dos cursos.

41desitjos 41realitats

Des de Compromís per Ontinyent volem felicitar a la comunitat educativa del CEIP Martínez Valls per la lluita tan digna i ferma, per no haver decaigut quan l’escenari era el pitjor possible. Estem d’enhorabona perquè l’escenari ha canviat. Felicitats a tots els pares i mares que aquests dos anys s’han plantat i han dit prou, més encara quan l’evidència parla i 41 famílies aposten per aquesta escola. Sou un gran exemple.

D’igual manera, felicitem el nou conseller d’Educació, Vicent Marzà, per escoltar a la comunitat educativa i prioritzar la recuperació d’unitats com la del CEIP Martínez Valls en una clara aposta per l’educació pública. Volem aprofitar també per agrair al nostre marza i silviaconseller que haja atés les peticions que des del nostre grup polític li hem manifestat i insistit des del primer dia. Aquesta relació directa que Compromís per Ontinyent té amb els nostres consellers serà de cabdal importància, com s’està demostrant.

Dimecres 8 de juliol a les 17 h tenia lloc la Mesa Sectorial d’Educació en què sindicats i conselleria debatien l’habilitació d’unitats escolars. Va ser la Mesa qui va donar oficialment la notícia de la recuperació de sis unitats d’entre 3 i 5 anys. Entre aquestes unitats es troba la del Martínez Valls. La Mesa també va decidir treballar per minimitzar els efectes negatius de la LOMQE, per la qual cosa ens felicitem i molt.

Des de Compromís per Ontinyent continuarem treballant per la baixada de la ràtio i per recuperar les unitats escolars de les escoles de la nostra ciutat que van ser eliminades per l’anterior govern popular. Queda feina per fer, i Compromís per Ontinyent estarà del costat dels pares i mares, fent d’interlocutors amb el nou govern i amb el nou conseller d’Educació, Vicent Marzà.

41realitats