003 Silvia Urenya núm3 llilsta ONTA la Generalitat ens governa una màfia d’ineptes i corruptes i hem dit prou. Per això, en nits com la d’anit, dijous 22 de gener, la sala del Centre Cultural Caixa Ontinyent va quedar menuda per a l’acte organitzat per Compromís per Ontinyent: “Parla amb Mónica Oltra”. Un acte en què vam poder escoltar una Mónica propera a la ciutadania, que coneix els problemes reals de la gent i reconeix la difícil tasca que tenim al davant. Una futura presidenta amb les coses molt clares, transmetent a tots i totes la il·lusió del canvi, la il·lusió de tindre il·lusió. També vam escoltar el nostre candidat a l’alcaldia. Experiència, serenitat, treball en equip i força. Un Joan Gilabert decidit a canviar les coses.. A la primavera, floriran les flors. I de nou amb elles, el País Valencià.

I és que esperem el canvi valencià, i l’esperem per a maig, però no, el canvi valencià ja ha començat.

Va començar el dia que Compromís va tindre veu als ajuntaments com el nostre, apostant per les persones primer, amb pressupostos participatius, defenent un model econòmic just i sostenible, donant suport als nostres joves, fent d’Ontinyent Ciutat Esportiva i Universitària i apostant per una educació de qualitat.WP_20150122_20_09_20_Pro

El canvi valencià va començar el dia que Compromís va tindre veu a les Corts en persones com Mónica Oltra, denunciant les irregularitats, la corrupció, aportant propostes en clau valenciana, lluitant per tornar la dignitat a les cases valencianes.

Una mostra de la política que defensem des de Compromís són les primàries. Unes primàries exemplars perquè són democràcia autèntica. Ahir, 21 de gener, acabava el termini per a apuntar-se al cens, que ha estat obert des del 4 de desembre i que ha superat les 40.000 persones inscrites. Totes aquestes persones votarem la candidatura que vullgam a les Corts des del dia 24 i fins al 30 de gener per internet i el dia 31 presencialment. Ací a Ontinyent podrem votar a la seu.

Justament a la seu, el passat 9 de gener ens van visitar a la seu de Compromís 6 dels candidats i candidates a Corts en un acte en què ens van presentar les candidatures, vam conversar i vam ratificar el resultat de les primàries locals, que com sabeu vam celebrar en novembre. El resultat de les primàries va ser el que tots i totes esperàvem: un equip. Un equip reforçat, equilibrat i cohesionat, amb ganes i il·lusió per fer front a una nova etapa, amb nous projectes i continuïtat dels ja començats. Un equip on conflueix l’experiència i l’aire fresc, la serenitat i l’ímpetu, amb un objectiu comú: treballar per Ontinyent i pel País. Aquest equip que posem a la vostra disposició està formatper  Joan Gilabert, Fran Quesada, jo mateixa, Sílvia Urenya, Vicent Xavier Vila, Elvira Tortosa, Vicent Egea i Lídia Cháfer.001 Llista Compromís per ONT i Mónica Oltra

Avui tinc l’orgull d’estar ací i poder presentar-vos a dos de les persones que m’han fet creure que el canvi valencià era possible.

Joan Gilabert, qui va seguir amb la tasca iniciada per Josep Francés, gestionant una de les regidories més complicades de tot ajuntament: la regidoria d’hisenda. En l’època que vivim, de crisi, s’han aconseguit elaborar uns pressupostos més participatius que mai, pensant primer en les persones i apostant per donar un suport directe a la ciutadania. Treballador incansable i magnífic gestor des de la seguretat que dóna l’experiència, el primer en arrimar el muscle i l’últim en apagar la llum. Sense cap dubte, el millor alcalde per a Ontinyent.

I Mónica Oltra, candidata a presidir la Generalitat Valenciana. D’ella han dit que és “el azote de la corrupción”, és la persona més valorada políticament, fins i tot per la gent del PSOE i d’Esquerra Unida, la que més propostes ha portat i defés a les Corts, i la persona que més clar ens ha parlat a tots els valencians i valencianes. Per a mi, és tot un referent: dona valenta i lluitadora, a qui espere veure presidir la Generalitat d’ací 4 mesos.Twitterf20cd71