Els millors jugadors de Preferent del País Valencià s’enfronten aquest diumenge 28 de desembre a Ontinyent, amb la celebració XIII Torneig Festa del Futbol Regional a l’Estadi Municipal El Clariano.

El Torneig, que es disputarà en forma de quadrangular de seleccions amb entrada lliure, era presentat aquest matí al Palau de la Vila, en un acte on el regidor d’Esports, Pepe Pla, agraïa al comitè organitzador “l’elecció perquè Ontinyent pugui convertir-se en punt de trobada per a aquesta gran festa del futbol valencià, en què no hi haurà vencedors ni vençuts ja que tots van a gaudir i fer-nos gaudir en un marc incomparable com és El Clariano”. Pla agraïa també que es vaja a retre homenatge a l’exjugador ontinyentí Pascual Donat, ex jugador del Vila-real CF a Primera Divisió i actualment delegat d’aquest de club, que ja fora distingit per l’Ajuntament amb un dels premis “9 d’octubre”.

El President del Comitè Organitzador, Eduardo Granell, s’ha mostrat agraït a l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, a l’entrenador del Benigànim Miguel Ángel Mullor i al president de l’Ontinyent CF, Luis Ortiz, per la seua col·laboració amb el Torneig. Posteriorment presentava els seleccionadors dels quatre combinats (Basilio López en el Grup I per Castelló, Enrique Sanfélix en el II per València-Nord, Carlos Romeu al III per València-Sud i Félix Llinares en el grup IV per Alacant), que procedien a l’elecció dels colors de les samarretes dels seus respectius combinats. En el sorteig es designava que a les 10:00 hores s’enfronten els equips dels grups III i IV, per a posteriorment enfrontar-se els dels grups I i II.QUADRANGULAR2