Amigues i amics:

Sóc Joan Gilabert i, com ja sabreu, he presentat la meua candidatura per a encapçalar la llista de COMPROMÍS a les pròximes eleccions municipals del 2015.

Finalitzat el període per a la presentació de candidatures i ja en campanya electoral, us envie aquesta carta oberta amb la intenció de demanar-vos el vot. Se’m fa difícil demanar el vot tenint en compte que sóc l’únic candidat a encapçalar la llista; igual que a la resta de companys i companyes se’ls farà difícil fer campanya fent front a companys i no a adversaris d’altres opcions polítiques… ens n’haurem de fer càrrec: són primàries obertes, una aposta radicalment democràtica per la qual hem apostat i amb la qual caldrà agafar experiència perquè ha vingut per a quedar-se.

Per als que ja em coneixeu, poc més puc dir-vos. Sabeu de la meua trajectòria social i política, del meu treball des del compromís per millorar la societat, sabeu els meus punts forts i també els febles. Sols puc afegir que he pres aquesta decisió perquè estic convençut que era el millor per al projecte i, també, perquè estic convençut que estic preparat per a assumir la responsabilitat, tota la que les ciutadanes i ciutadans confien en donar-nos.

Aporte al projecte experiència en la gestió, capacitat de treball, serenitat, coherència, capacitat d’escoltar i d’entendre’ns, però també passió per a canviar la política local, per a canviar l’ajuntament, passió per treballar pel futur de la ciutat, per treballar pel bé comú.

La decisió de presentar-me per a encapçalar la candidatura, no ha estat sols una decisió personal, més bé ha estat fruit del suport intern que molta gent m’ha manifestat, així com la capacitat de crear un grup de persones disposades a treballar conjuntament pel projecte de COMPROMÍS per a Ontinyent. Aposte per crear un grup de treball cohesionat, no per un projecte personal.

Per als que no em coneixeu, no us vull demanar cap vot de confiança cega, el que us vull demanar és que participeu en fer gran aquest projecte, que participeu en els treballs per a elaborar un bon programa, en les assemblees obertes amb les vostres idees i propostes. En definitiva, que us sumeu al grup de persones que volem fer de COMPROMÍS l’eina necessària per a garantir el futur de la ciutat, un futur digne per a les persones.

La política ha de canviar, la gestió de les administracions ha de canviar. Ho necessitem com a societat. COMPROMÍS és la garantia del canvi.

Aquest divendres, 5 de desembre, a les 20:00h a la seu de Compromís tindreu l’oportunitat de conversar amb les sis persones candidates a la llista i amb mi mateix; m’agradaria poder parlar personalment i traslladar-vos en primera persona el meu compromís amb aquest projecte.

Vull ser el cap de llista de Compromís per Ontinyent, el cap de llista de totes i tots els que compartim aquest projecte.

En 2015 ens juguem molt, al país i també a Ontinyent; amb l’ajuda de totes i tots estic convençut que estarem a l’altura i traurem un magnífic resultat com a garantia de canvi al país i també de canvi real a la nostra ciutat.

Salutacions cordials,

Joan Gilabert

Desembre 2014