Sóc Vicent i tinc 37 anys. Porte més de 10 anys com a afiliat i he tingut l’orgull i la responsabilitat d’estar al front de diversos càrrecs dins del partit. Actualment, sóc secretari de finances de Compromís per Ontinyent.

Em presente a les primàries perquè crec en la política. Crec en el poder de la paraula, en la política del carrer, en el consens. Pot sonar a utopia, però no ho és. La societat està farta de tot el que està passant i ens demana un canvi urgent.

Compromís està preparat per a poder desenvolupar aquesta tasca, perquè creiem que hi ha una manera diferent de fer política: escoltant la ciutadania, estar en contacte continu amb la gent, escoltar els seus problemes i fer-los nostres. Assumisc con a meus tots els valors de Compromís perquè vull una societat valenciana, progressista i verda.