Joan Gilabert, portaveu de Compromís, anima a la gent a assistir fins al divendres a la xerrada, la concentració i les diverses activitats escolars organitzades a Ontinyent

Ontinyent ha iniciat les activitats de la seua campanya de sensibilització amb el Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa, que se celebra a nivell mundial el proper 17 d’octubre.

“Pobresa Zero” es celebra per primera vegada a Ontinyent, organitzada des dels consells de Cooperació i Solidaritat i de Benestar Social, i inclou activitats de sensibilització dels alumnes dels centres educatius i amb xerrades i concentracions.

Ja s’ha col·locat una gran pancarta a la façana de l’Ajuntament Vell anunciant una campanya que inclou el proper dimecres la xerrada “Solidaritat en temps de crisi”, a càrrec de Carles Xavier López Benedí (portaveu de la campanya Pobresa Zero i ex president de la Coordinadora Valenciana d’ONGDs), que tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent dimecres 15 d’octubre a les 19:30 hores.

A més a més, els alumnes dels centres podran demostrar els treballs realitzats durant les últimes setmanes en la concentració convocada a la Plaça de l’Ajuntament per al dia 17 d’octubre a les 19:30 hores, a la qual participaran les entitats adherides tant al Consell de Cooperació i Solidaritat com al Consell de Benestar Social. A la concentració, s’hi llegirà un manifest que s’elabora a nivell estatal per recolzar el Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa.

Des de Compromís s’ha destacat que allò que es preten amb esta iniciativa és “reconèixer l’esforç i la lluita de les persones que viuen en la pobresa, així com conscienciar i denunciar les causes que la produeixen”, convidant-se a la ciutadania a participar de les diferents activitats d’esta setmana.