Serà el proper 3 d’octubre a les 20:00 a la seu de Compromis al carrer Maians 23, enfront del Palau dels Barons de Santa Bàrbara

La portaveu local de Compromís per Ontinyent, Elvira Tortosa, explica que l’assemblea, impulsada pel col·lectiu local de Compromís està oberta a tota la ciutadania per tal d’aportar idees sobre el municipi i plantejar possibilitats de futur, i que tindrà lloc el divendres 3 d’octubre, a les 20.00 hores, a la seu de Compromís, no descartant fer una futura assemblea en un lloc públic.

“Des de Compromís apostem per la participació directa de la ciutadania en l’àmbit públic, per impulsar noves maneres de gestió i de presa de decisions. Ho fem des de les institucions i, també, en els pobles i ciutats, a través del treball dels nostres col·lectius, obrint-nos al conjunt de la societat”. La representant de Compromís ha apuntat que “amb aquesta assemblea pretenem donar veu a totes les persones d’Ontinyent que tenen inquietuds per millorar el seu entorn, per participar d’un canvi que abasta tots els àmbits”, explica Elvira.

Per la seua banda Joan Gilabert, portaveu comarcal, “des de Compromís volem obrir el nostre projecte a tot el poble, i per això precisament volem que siga una assemblea oberta. Volem convidar a tota aquella gent que vulga vindre proper divendres 3 a participar, a dir la seua, a fer propostes, crítiques i a implicar-se en aquesta manera de treballar des de la base que representa Compromís”.
Tortosa ha informat també que “l’executiva segueix treballant per tal d’estar prop de la ciutadania i interaccionant amb ella.

Tots dos coincidien en la importància de que Compromís celebre la seua primera Assemblea Oberta des que es va constituir la nova executiva a Ontinyent.

Amb esta assembla, Compromís vol mantenir el pols amb la realitat social, incorporant els coneixements de la ciutadania i la força innovadora de la seua societat civil.