Un sopar de germanor amb el candidat ontinyentí Vicent Xavier Vila, serà dijous l’avantsala de l’inici de la campanya electoral de la Coalició.

El dijous 8 de maig el col·lectiu de Compromís per Ontinyent convida a la ciutadania a participar en un Sopar de militants, simpatitzants i ciutadans per tirar el tret d’eixida a la campanya electoral de les Europees 2014.

A l’acte es farà una presentació de la Candidatura Europea per part del Portaveu Comarcal de la Coalició, Joan Gilabert i Vicent Xavier Vila, així com de quina serà l’agenda d’actes i esdeveniments que els diferents candidats, diputats i càrrecs públics i locals de la formació tenen preparada per donar a conèixer la #PrimaveraEuropea.

El sopar serà a les 22:00 hores a la seu de Compromís al carrer Maians 23, després, a partir de les 23:30 eixirem junts a fer l’inici de campanya amb la pegada de cartells i col·locació de pancartes al parc Mestre Ferrero.

Si vols vindre només ens has de parar pel carrer, telefonar-nos, confirmar la teua assistència a través de facebook o escriure’ns un correu electrònic a [email protected]

Compromís, junt a Equo, Chunta Aragonesista, Partido Castellano, Participa, Por un Mundo Mas Justo, Socialistes Independents d’Extremadura, Caballas, Demos+, Socialistes per Tenerife i altres formacions polítiques i plataformes socials i ciutadanes, es presenta per primera volta al Parlament Europeo, on la màxima va a ser la de #RescatarPersones.

Hem preparat un Programa Electoral del que pots ser partícip i fer les teues aportacions, veure els primers vídeos de pre-campanya i seguir el dia a dia del cap de llista i candidat de Compromís, Jordi Sebastià, ho pots fer a www.jordisebastia.eu

La teu veu és importat, així com la teua col·laboració per garantir un procés democràtic i participatiu.