Els joves de tota la comarca podran obtenir el carnet a la seu del Consell Local de la Joventut des de la propera setmana

El Regidor de Joventut, Pepe Pla, de Compromís i el Director General de Joventut i de l’ IVAJ Jove, Marcos Sanchis, han subscrit hui un conveni per a l’emissió del Carnet Jove a través del Consell Local de la Joventut. A partir del proper dilluns, els joves del municipi i de tota la comarca podran obtenir el carnet jove a Ontinyent , ja no hauran de desplaçar-se fins oficines de l’IVAJ a València o a entitats financeres , ja que el CLJO emetrà directament els carnets per tal de facilitar als joves l’accés, i agilitzar els tràmits.

El regidor de Joventut, Pepe Pla incidia en el recolzament del consistori al CLJO destacant que “aquest era un servei molt demandat des de fa temps i que ara oferim als joves de tota la comarca”.

Marcos Sanchis ha assenyalat que “sols a Ontinyent són més de 7.000 els joves de 14 a 30 anys que poden tenir al seu abast aquest carnet, que té validesa a tot Espanya i en més de 40 països europeus, i que permet obtenir descomptes de tot tipus per a tota mena d’activitats i ofertes”. D’aquesta manera, els titulars del Carnet Jove es poden beneficiar de descomptes a comerços, autoescoles, perruqueries, botigues, activitats culturals i esportives, transport urbà i interurbà, ofertes especials de viatges o allotjaments per a viatges i activitats.

Des del CLJO, la seua vicepresidenta, Lucia Juan, destacava que aquest carnet “completa l’oferta de carnets que oferim, juntament amb el carnet d’Alberguista i el d’Estudiant, i comptar amb ell és una bona noticia perquè evitarà desplaçaments innecesaris als i les nostres joves”. La Vicepresidenta del Consell de la Joventut, que acudia acompanyada per la técnica de Joventut María Fuset, recordava que a les instal·lacions del consell a la seua seu (al nº 13 del Carrer Jaume I el Conqueridor) es presten també serveis com els d’assessorament legal gratuït, assessorament d’estudis, psicosexual i d’informació juvenil.