Compromís per la Vall d’Albaida explicarà el procés de #PrimàriesCompromís el proper divendres a la seu d’Ontinyent

Ho explicaven hui en roda de premsa la secretària d’Organització Àgueda Micó, el portaveu comarcal Joan Gilabert i el secretari d’organització comarcal i també candidat Vicent Xavier Vila

Tots tres destacaven que aquest procés de primàries naix de la voluntat de Compromís de dotar-se de mecanismes de participació per obrir la coalició a tota la ciutadania.

Aquest matí, explicaven a la seu de Compromís per Ontinyent el procés de primàries per a les eleccions europees, un sistema obert a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que declaren compartir els valors de Compromís, on l’aportació serà voluntària i que s’aplicarà tant al cap de llista com a la resta de la candidatura.

Segons Micó: “Pot votar en les primàries de Compromís qualsevol persona de més de 16 anys, només s’ha d’inscriure al cens de les primàries de Compromís a través del formulari electrònic o emplenant el formulari escrit i lliurant-lo a una seu de Compromís”. Seguia: “Hi ha temps del 19 de febrer fins al 9 de març, i convide a totes les persones perquè participen amb nosaltres a triar els representants de Compromís”.

La secretària d’organització concloïa afirmant que “la votació es podrà fer per tres vies: La votació electrònica, que estarà oberta des del 17 al 19 de març. Per correu des del 14 al 20 de març i la votació presencial a les seus de Compromís serà el 21 de març”.

Per la seua banda, Gilabert confirmava que “Compromís ha complit les expectatives i com va anunciar farà primàries tant per al cap com per la resta de la llista, una altra manera de fer política és possible”.

Finalment Vicent Xavier Vila, candidat confirmat a les primàries en haver aconseguit els avals, donava les gràcies a les companyes i companys de Compromís que l’han avalat i convidada a la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida a participar a l’acte-assemblea oberta que tindrà lloc el proper divendres 28 de febrer a les 19:00 a la seu de Compromís per Ontinyent.

El ja candidat de la Vall d’Albaida afirmava que “Compromís ha demostrat que creu en la democràcia interna i en una democràcia més intensa de cara a la ciutadania que a la que ens tenen acostumats els partits vells i aquest procés n’és una bona demostració”, afegia “ ja sabeu que ara, el que hem de seguir fent participar activament explicant, donant difusió i votant a partir del 14 de març”,

Vila acabava “m’agradaria comptar amb la vostra implicació en el que queda d’aquest procés: Els xicotets gestos poden canviar el món, si seguim treballant els valencians per fi podrem fer-se sentir a Europa! Compte amb vosaltres! Gràcies!”

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *