“Si pretenien fer-nos por, no ho han aconseguit, ni ho aconseguiran”

Des de Compromís per Ontinyent i la Vall d’Albaida, denunciem l’atac que ha sofert la nostra seu durant la matinada del dissabte 11 de gener. Passada la 1, un grup d’energúmens ha llançat botelles de vidre plenes de pintura a la seu de Compromís per Ontinyent situada al Carrer Major, embrutant la façana, la porta d’accés als pisos dels veïns de l’edifici i el carrer.

El col·lectiu condemnem durament aquest atac antidemocràtic a mans d’aquells que utilitzen la violència per a imposar la seua raó.

Els fets estan en mans de la policia que ens ha assegurat que està treballant per tal de trobar els autors de l’atac. Nosaltres no entrarem en el seu joc, perquè nosaltres estem al joc de la democràcia, i res ni ningú ens farà ixir d’aquest. Seguirem treballant per Ontinyent i pel País Valencià allà on els ciutadans i ciutadanes ens confien el seu vot.

El portaveu comarcal de Compromís, Joan Gilabert, ha assegurat que “amb aquest acte vandàlic no s’ha aconseguit cap propòsit.” “No som la primera seu de Compromís que ha sofert aquests atacs, ja ha passat a altres llocs com València, Gandia o Picanya. Fins i tot companys de les Corts han sofert amenaces de mort.WP_20140111_11_50_48_Pro

Però ni això ni res serà suficient per a evitar que continuem treballant per millorar la vida dels ontinyentins i dels valencians.” “Si pretenien fer-nos por no ho han aconseguit, ni ho aconseguiran”, sentenciava.

A Compromís creiem fermament en la democràcia i el diàleg per a defensar els nostres ideals, qui vulga enfrontar-se amb nosaltres ho haurà de fer presentant-se a unes eleccions. Condemnem i repudiem els fets ocorreguts i animem als covards que ho han dut a terme a ixir de l’anonimat, si no ho fan, serà la justícia qui els posarà noms i cares.
“No ens callaran i seguirem lluitant amb les armes que ens dona la democràcia.”