Josep Francés ha volgut eixir al pas del recurs que ha presentat el PP contra la inversió del superàvit del Govern d’Ontinyent.
El Govern d’Ontinyent ha reclamat als populars “que expliquen a les famílies perquè és més important per al PP que els diners vagen als bancs i no a les persones”.
Des de Compromís s’entén, com el PP explicarà a la ciutadania que primer son els bancs que les persones donada la situació de la nostra ciutat amb més de 4.000 persones aturades i on els desnonaments per desgràcia ja no son una notícia aliena a la nostra ciutat.
El PP d’Ontinyent pot  posar en perill quasi 100 llocs de feina a la ciutat, amb la seua decisió de presentar un recurs judicial contra el superàvit. Davant d’aquest recurs, el Govern d’Ontinyent ha demanat al portaveu popular Filiberto Tortosa, “que done la cara i explique a les famílies que poden beneficiar-se d’estos llocs de feina per què és més important per al PP que els diners vagen als bancs”.
Cal recordar que les accions a que es pretén destinar el superàvit estan “en la línia impulsada des del primer moment pel Govern d’Ontinyent de generar llocs de feina i alhora millorar la ciutat”, apunten, com ara el retorn del reten de la Policia Local al casc urbà; l’adaptació de l’edifici de l’antic ajuntament per fer-lo accessible; la posada en marxa d’ajudes a particulars per a rehabilitar cases del casc antic; la posada en marxa de l’Alberg Perú, entre d’altres, accions que al seu conjunt generarien 40 llocs de treball directe.
A ells s’hauria d’afegir altres 40 a través del Pla d’Ocupació promogut per la Generalitat Valenciana i la Diputació, que ha de comptar amb aportacions municipals per a poder posar-se en marxa. Respecte a aquest Pla, el Govern d’Ontinyent destaca la “incomprensible incoherència” del PP de Filiberto Tortosa, “que ens havia demanat que ens adherirem al mateix, però que va votar en contra de que el dotarem de diners, i ara fins i tot presenta un recurs per a que no es puga fer realitat”, exposen.