Al voltant de 100 persones, entre militants i simpatitzants participen al XIX aplec del Benicadell amb Compromís per la Vall d’albaida.

Va contar amb la participació els diputats a les Corts valencianes Fran Ferri i el de les Corts espanyoles, Joan Baldoví.

Des de 1994, per dinovè any consecutiu, Compromís de la Vall d’Albaida va celebrar la Diada del País Valencià amb un ascens al cim del Benicadell, on es va desplegar una gran senyera de 135 m2 al cim del emblemàtic paratge.

Quasi tots els col·lectius de la formació a la comarca, des de fa 19 anys, es van trobar per muntar junts al cim i celebrar la nostra diada nacional desplegant la senyera al mateix cim, la qual es pot vore des de Beniatjar donada la seua extensió.

Enguany l’Aplec del Benicadell serà aquest diumenge que ve, 6 d’octubre, al qual ha anunciat l’assistència el diputat a les Corts espanyoles, Joan Baldoví i Fran Ferri, Diputat a les Corts valencianes.

Els assistents, entre els que es trobaven, batles, regidors, militants i simpatitzants de Compromís, així com diverses persones que volien passar un matí agradable i celebrar la diada valenciana.

La jornada va acabar al bar de la piscina de Quatretonda, a les dues de la vesprada, amb intervencions, desprès de dinar, dels Diputats Joan Baldoví i Fran Ferri, així com Jesús Pla, batle d’Agullent, i Joan Gilabert, portaveu comarcal de Compromís.