Pepe Pla, regidor d’esports, de Compromís, explicava que ha estat possible gràcies a la feina realitzada i les bones intencions .

La piscina coberta d’Ontinyent obrirà les seues portes al públic el pròxim diumenge dia 1 de setembre, després del corresponent paró estival. Per a aquest curs que comença, l’organització espera que la piscina incorpore novetats en les seues instal·lacions i serveis, com una ampliació de la sala d’spinning, amb un 20% més bicicletes, millores en la sala de cardio amb equipament més actual i una sala específica per a escalfaments. El regidor d’Esports, Pepe Pla, ha recordat que “el Govern d’Ontinyent aposta per este tipus d’instal·lacions, que ofereixen un bon servei a la ciutadania”.

Les obres i la renovació de les instal·lacions es duran a terme entre els mesos de setembre i octubre, sense que això supose una interrupció dels serveis oferits per la piscina. D’aquesta manera, els usuaris de la piscina coberta podran gaudir-la des d’aquest diumenge amb l’horari habitual: de dilluns a dijous de 7 a 22:30; divendres de 7 a 22 hores; dissabtes de 9 a 20 hores, i diumenges de 9 a 14 hores. El regidor ha agraït que “la gent confie en la piscina coberta per a poder seguir gaudint d’aquest espai”, el qual compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, que destinarà 80.000 euros cada any per a que “els preus de la piscina no siguen desorbitats, de manera que facilitem el seu ús amb tarifes assequibles”.

Entre les novetats en les instal·lacions, a més de l’ampliació de la sala d’spinning, es durà a terme una renovació de l’equipament de la sala de cardio, que se situarà en l’actual sala de musculació, i l’actual sala de cardio passarà a ser una sala específica d’escalfaments. A més, part de les grades seran convertides en un nou gimnàs, més gran i amb millor equipament; i la terrassa passarà a ser una nova sala d’activitats fitness addicional. “L’empresa nova que dirigeix la piscina està fent un canvi de llavat de cara, a més de l’ampliació de serveis que possibilitarà més activitats en sec”, explicava Pepe Pla. Des de l’organització han explicat també que s’estan duent a terme tasques de neteja de gran calat, com pintar els sostres i les plaques lumíniques, netejar els cristalls o eliminar l’òxid de l’acer de les instal·lacions.

Entre les altres activitats de la piscina coberta, hi haurà campanyes de cursos de natació, tant per a adults com per a xiquets, segons ha explicat Pepe Pla, qui ha afegit que la regidoria està pendent d’organitzar-los. D’altra banda, la piscina coberta, a més d’estar a l’abast de la ciutadania, acollirà els entrenaments del Club de Natació Ontinyent, que estan tancant ara el seu programari d’entrenament.