El Fòrum iMast, aparador de patents mundials en productes tecnològics fabricats a Ontinyent

Joan Gilabert, coordinador del CES, així com la resta de regidors de Compromis per Ontinyent, impulsors de l’encontre tecnològic, assistisen hui al Fòrum iMast a la nostra ciutat.

El Fòrum iMast 2012 que es desenvolupa hui dijous 8 de novembre en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent serà el marc perquè algunes de les 21 empreses participants presenten les seues últimes novetats tecnològiques.

La innovació i la creativitat són les principals característiques que tenen en comú les firmes que acudeixen a aquesta primera edició d’un fòrum que podrà ser seguit a tot el món a través de la retransmissió per streaming des de la web www.innovallcluster.com, la plataforma digital d’aquest grup d’empreses que facturen més de 100 milions € anuals i donen ocupació a prop de 500 persones.

Alguns d’aquests productes que es presenten aquest dijous corresponen a patents mundials encunyades des d’Ontinyent.

Equips de seguretat amb tecnologia de radiofreqüència; eines tecnològiques que ajuden a incrementar les vendes de qualsevol producte; un servei que unifica i simplifica tota la tecnologia que utilitza una empresa; un sistema de gestió empresarial amb programari lliure o la creació de negocis on-line completament acabats i llests per a la seua engegada comercial. Aquestes són les presentacions de productes i serveis específics i els horaris que s’han determinat en els espais de Contactes:

1: “Sistema Automàtic de Seguiment de l’ús dels Equips de Seguretat (EPIs) amb tecnologia RFID. Aplicació per a entorns de maquines perilloses” per TAG ENGINYERS.

1ª Planta Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 11´20 h.
Equips de protecció individual, destinats a ser portats pel treballador i que ajuden a protegir d’un o diversos riscos que puguen amenaçar la seua seguretat o la seua salut i evitar accidents o atenuar l’efecte dels quals es produeixen.
2: “Com la tecnologia ajuda a millorar les vendes” per INASE.
2ª Planta Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 11´20 h.
El inaCatálogo és una eina per a ensenyar catàlegs, fer comandes, enllaçar amb el *ERP de l’empresa i gestionar l’activitat de l’equip comercial.

3: “VPlack: one box, full service.

Imagina tota la tecnologia de la seua empresa unificada i simplificada al màxim? per PLA SISTEMES.
1ª Planta Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 13 h.
Una solució innovadora capaç de simplificar i unificar xarxes, servidors, emmagatzematge i virtualització dins d’una mateixa plataforma i que està preparada per al desplegament i implantació de solucions basades en Cloud Computing.
4: “Presentació oficial de Eneboo ERP” per GESTIWEB.

2ª Planta Centre Cultural *Caixa Ontinyent a les 13 h.
En tractar-se de programari lliure les empreses usuàries es converteixen en propietàries del sistema i renuncien al pagament per llicències d’ús, a més s’aprofiten de la seua ràpida evolució, gràcies a tota la comunitat de desenvolupadors que evolucionen noves funcions i millores.

5: “Es pot triomfar en internet? Comencem!” per Tuventi.

1ª Planta Centre Cultural *Caixa Ontinyent a les 16´40 h.
Un producte digital que ofereix l’oportunitat de començar un negoci amb la menor inversió. Pot ser que aquesta siga una de les poques opcions per a moltes persones que estan actualment cercant un negoci en internet, salari extra o aturades per a tenir una vertadera oportunitat de començar una aventura empresarial.

Però, a més en el Fòrum també s’exposaran alguns dels productes tecnològics iMast que es fabriquen a Ontinyent. Entre ells un sistema de tall per ultrasons; un fonament atornillable que permet una fonamentació tecnològicament avançada i respectuosa amb l’ecosistema; una cinta de córrer per gespa artificial (novetat mundial recentment patentada); les peces tèxtils que equipen a la selecció espanyola campiona del món de trail running; sistemes electrònics aplicables a il·luminació, domòtica, control de telepresencia i recarrega elèctrica; preses de corrent desplaçables en línia horitzontal; sistema de visualització pioner per a presentacions en 3D.

El Fòrum iMas:)t 2012 s’engega demà dijous a partir de les 9 del matí amb la inauguració de la Electrolinera (punt gratuït de recarrega per a vehicles elèctrics i híbrids). Serà a les 9 del matí en la *Plaça de la Concepció. Posteriorment, a les 10 del matí s’inaugura oficialment l’esdeveniment en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent.