Pepe Pla declara que des de COMPROMIS sempre es treballarà en aquesta línia en la regidoria d’Educació.

La guia serà elaborada per 3 becàries que desenvoluparan paral·lelament tasques en diferents departaments municipals. 

L’Alcalde d’Ontinyent i el Regidor d’Educació donen la benvinguda a les joves que romandran durant 3 mesos al consistori. 

El Govern d’Ontinyent donarà un nou impuls al projecte “Ciutat Educadora” amb la creació d’una guia de recursos socioeducatius en diferents àmbits. Esta guia serà elaborada per 3 joves becades dins d’un programa de la Diputació de Valencia amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut, i duran a terme paral·lelament altres diferents tasques a l’Ajuntament d’Ontinyent que pugen revertir a la formació i la informació dels i les joves.

D’aquesta manera, Maria Valls Gandia es trobarà a l’Oficina d’Informació Juvenil; María Fuset Llin al Departament d’Educació; i Àngela Cortés Sanz a l’Oficina de Turisme. Totes tres eren rebudes aquest matí per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla, qui els donaven la benvinguda a les seues noves tasques al consistori ontinyentí, on romandran durant un periode de tres mesos, de setembre a novembre d’enguany.