L’equip tècnic de l’obra i alguns operaris inicien els treballs en la data anunciada pel Govern d’Ontinyent. 

Malgrat els nombrosos impediments plantejats pel propietari de l’immoble, hui dilluns 3 de setembre han començat les obres de retirada del bastiment que sosté les façanes dels números 69, 71 i 73 del Carrer Maians des de l’any 2006.

Després de llargues queixes del veïnat i els comerciants de la zona, que havien mostrat reiteradament la seua preocupació pels problemes de seguretat, higiene i imatge que aquest andami estava ocasionant, aquest matí ja es podien veure a la zona als primers operaris, així com a l’arquitecte i l’aparellador que van a ocupar-se de l’obra. 

Es recorda que “les obres haveren pogut començar a principis d’agost, però hem preferit que fora quan passaren les festes per no afectar l’Entrada de bandes. Vam dir que començarien el 3 de setembre i així ha estat”, destacava. La regidora s’ha mostrat “molt satisfeta” de la tasca realitzada estos mesos, que fa possible resoldre ara “un problema que ens deixaren en herència i que estava pendent des de fa massa anys”. 

Del cost de les obres, que tenen un pressupost de prop de 45.000 euros, es farà càrrec inicialment l’Ajuntament, atès que l’empresa propietària es troba en concurs de creditors i ha incomplit totes les ordres de retirada de l’estructura. Torró ha explicat també que encara que l’Ajuntament es faça ara càrrec, el cost de l’obra serà repercutida al propietari, “que és qui havia d’haver actuat i no ho ha fet”.