Ahir va tindre lloc l’assemblea constituent de Compromís per Ontinyent, un any de Govern i premi Roure valencià 2012 lliurat a “Anmorsígol” al Molí el Pas.

Ahir 2 d’agost, Compromís per Ontinyent (Bloc-Iniciativa-Verds) pegava una passa endavant i es consolidava com a Coalició Compromís a nivell municipal.

A l’assemblea va tindre lloc a les 20:00 al Molí del Pas, va aprovara entre altres punts, la constitució, les normes de funcionament a nivell orgànic, així com l’elecció de l’executiva local.

A les 21:00 també al Molí del Pas, es va fer la trobada amb la ciutadania d’un any de Govern de Compromís a Ontinyent a la que estava convidada tota la ciutadania.

A les 21:30 es va fer una visita guiada pel molí, a càrrec de l’arxiver municipal Vicent Terol i a les 22:00 un vi d’honor amb els assistens.

A les 22:30 sopavem i lliuravem del roure 2012 a Anmorsígol, pels seus treballs d’informació videogràfica, qui va agrair l’entrega del premi tot ser molt jove la seua trajectòria.

La nit va concloure amb l’actuació de la Gent del Desert, encapçalada per Jesus Barranco.

El guardó instaurat pel Bloc d’Ontinyent el 1996, s’ha lliurat enguany ja en nom de la coalició Compromís. El col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià d’Ontinyent lliura des de 1996 el ‘Roure Valencià’, un guardó amb què reconeix la tasca de persones i associacions que al llarg de la seua trajectòria vital s’han distingit pel compromís davant la societat local i comarcal.

A l’acte hi van participar Josep Francés, Pepe Pla i Fran Quesada, regidors a l’Ajuntament de la capital de la Vall, Enric Morera, síndic de Compromís a les Corts i Juan Ponce diputat també a les Corts.