Pep Gimeno “Botifarra” i “El Pescao”, aposta per la diversitat musical a Ontinyent.

El cantaor xativí Botifarra, acudirà a la Glorieta acompanyat pel cantautor de Catarroja i excomponent de “Al Tall” Miquel Gil. 

L’excomponent del grup “El Canto del Loco” presentarà als Camps de la Puríssima el seu primer disc en solitari i estarà precedit pels grups locals “Helsinki” i “Adeshora”. 

Música pop de primer nivell amb “El Pescao”, rock local amb “Helsinki” i “Adeshora”, folk i fusió amb “Botifarra” i Miquel Gil, i fins i tot música disco una discomòbil, composaran demà a la nit una eclèctica vetllada musical organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent dins de la programació municipal prevista per a les festes de Moros i Cristians.

David Otero Martín, conegut com a “El Pescao”, actuarà als camps de futbol de la Puríssima, on posarà en escena els temes del seu primer treball en solitari, “Nada-Lógico”. L’àlbum ha estat composat pel propi Otero, qui va ser autor d’alguns dels èxits del grup “El Canto del Loco” lidera el seu cosí Dani Martín, i del qual ell formava part com a guitarrista.  El Concert de Festes de demà dimarts a la nit comptarà també amb les actuacions dels grups ontinyentins “Helsinki” i “A Deshora”, que actuaran com a teloners de “El Pescao”. Les portes del recinte s’obriran a les 23:00 hores, actuant en primer lloc “Helsinki”, després el grup “Adeshora”, i després d’un xicotet descans “El Pescao”, que donarà pas finalment a una discomòbil per a completar la nit. El preu de les entrades en taquilla serà de 12 euros. 

També a les 23:00, a la Glorieta, aquells que preferisquen altres estils musicals comptaran amb l’actuació del cantaor xativí Pep Gimeno “Botifarra”, qui torna a Ontinyent després de la bona acollida que va rebre a les seues recents actuacions en abril durant la presentació del Consell Municipal de Cultura, i a juny en la presentació del seu llibre “La veu de la memòria. Pep Gimeno ‘Botifarra’”, dedicat al considerat com la figura actual més important de la cançó valenciana. Botifarra, que acaba d’editar un disc per a bandes de música, compartirà escenari amb el cantautor de Catarroja Miquel Gil, excomponent del conegut grup “Al Tall”. 

Estes actuacions s’emmarquen a la intensa programació musical prevista per l’Ajuntament d’Ontinyent coincidint amb les festes de Moros i Cristians, que ja han inclòs als últims dies una Festa Remember a la Glorieta el passat divendres, el Meruts Festival dissabte als Camps de la Puríssima, o les actuacions dels grups Tahskenti i La Trocamba Matanusca aquest dilluns també a la Glorieta. Per als propers dies està previst comptar també amb noves actuacions, totes elles a la Glorieta: Dimecres a les 23:00 la revista “Noches de Bohemia”; dijous a la 01:00 amb l’orquestra “Matrix”; divendres amb disc-jokeys i disco-mòbil a partir de la 01:00; dissabte amb els grup “Limbotheke” i l’Orquestra Tekila a les 02:00, i diumenge a la 01:00 amb l’Orquestra Montecarlo.