Un acord d’última hora entre l’Ajuntament i el canal autonòmic permetrà que les festes es puguen veure en directe a tota la Comunitat Valenciana.

Canal 9 retransmetrà finalment en directe les entrades de Moros i Cristians d’Ontinyent. Un acord d’última hora entre l’alcaldia de la ciutat i el canal autonòmic permetrà que les Festes Majors d’Ontinyent es puguen veure en directe a través d’aquest canal. 

Canal 9 havia posat en entredit la possibilitat de transmetre les entrades per les dificultats econòmiques que arrossega, un extrem que es va confirmar en convocar-se una vaga de treballadors per l’ERE. Però la desconvocatòria de la vaga va fer que el Govern es posara a treballar per tal de convèncer els directius de Canal 9 de la conveniència de fer un directe que gaudeix de tanta audiència. 

D’aquesta manera, les gestions tant d’Ontinyent, com de la RTVV, han tingut el resultat esperat. L’Ajuntament s’ha compromès amb Canal 9 a col·laborar en les tasques de producció en directe, aprofitant els seus propis recursos logístics i de personal per tal de fer possible que les entrades d’Ontinyent es puguen veure arreu de la Comunitat Valenciana a través del canal autonòmic. 

S’ha valorat molt positivament “que tot i les dificultats, l’acte central de les nostres festes puga finalment arribar un any més a espectadors de tota el territori valencià“, un fet que l’alcalde considera “de gran importància” a l’hora de reforçar la imatge exterior  d’Ontinyent i d’un dels seus principals atractius turístics. L’alcalde d’Ontinyent també ha tingut paraules d’agraïment per a Canal 9 “perquè des del primer moment han fet tot el possible per sortejar els entrebancs que impedien retransmetre en directe les festes”,  es destacava.