L’acte tindrà lloc per primera volta al Teatre Echegaray i canvia el repartiment de distincions als esportistes.

Pepe Pla avança que el Consell Esportiu farà també distincions a la trajectòria que es mantindran en secret fins a l’últim moment. 

Els esportistes locals i els seus clubs seran els indiscutibles protagonistes de la Gal·la de l’Esport d’Ontinyent, un esdeveniment que tindrà lloc el proper divendres al Teatre Echegaray i que servirà per culminar la temporada esportiva 2011/2012 a la ciutat.

 

Serà la primera vegada que aquest acte es faça al remodelat Teatre Echegaray, un lloc que el Regidor d’Esports, Pepe Pla, qualificava com a “ideal”, i que “ja està confirmat que s’omplirà de gom a gom, ja que els clubs s’han involucrat molt i estaven molt interessats en les invitacions que hem repartit“, avançava. Aquest protagonisme per als esportistes locals es fa palès en un altre aspecte destacat, com és que hi hauran distincions per a un membre de cadascun dels 34 clubs i entitats esportives participants, en lloc de només a dos únics esportistes en categories absoluta i promesa. “Fer competir no sols als esportistes sinó a les disciplines era un aspecte que havia de canviar, ja que cada esport té una personalitat pròpia”, explicava el regidor, qui agraïa als esportistes i als clubs el seu recolzament a l’organització d’aquest acte. Pepe Pla afegia que a banda d’estes distincions, el Consell Esportiu d’Ontinyent donarà 4 més a la trajectòria esportiva, que es mantindran en secret fins a l’últim moment.

 

El fet de triar esta data i no altra és, segons Pepe Pla, “perquè entenem que és el moment al qual molts esports acaben la seua temporada, i a més a més suposarà l’avantsala de la gran festa esportiva que seran les 24 hores”. La Gal·la de l’Esport començarà a les 20:00 hores al Teatre Echegaray, i donarà pas a un vi d’honor a la Plaça de Sant Domingo, un acte després del qual molts dels clubs participants han preparat els seus respectius sopars d’acomiadament de la temporada esportiva.