Pepe Pla destaca l’aposta del Govern d’Ontinyent pels joves i la bona resposta d’aquestos amb el nou programa.

Les activitats s’obrin també a la participació de la joventut de tota la Vall d’Albaida.

Els i les joves d’Ontinyent i la comarca comptaran aquest mes de juliol amb una completa oferta lúdica i educativa en “l’Estiu Jove”. Es tracta d’una oferta de 7 cursos i tallers posada en marxa pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la ciutat, “que permetrà formar-se i alhora divertir-se”, apuntava el Regidor de l’àrea, Pepe Pla. L’edil destacava l’aposta del Govern d’Ontinyent per reprendre la normalitat de les relacions de l’Ajuntament amb el Consell després del parèntesi de l’anterior legislatura, “una aposta a la qual els joves estan responent, com demostra aquest complet programa que ara presentem”, apuntava.

Des del CLJO, el seu President, Aarón Micó, explicava que les activitats “seran de tot tipus”, incloent-se tallers de malabars; de contacontes; d’anglès de conversa; un taller de creativitat i creació; un curs de cuina i un altre d’introducció a twitter i linked in per a la recerca de treball; i a més a més, s’ha organitzat una excursió multiaventura de “rafting” al riu Cabriel. Aarón Micó explicava que les inscripcions per a estes activitats es poden fer fins el 28 de juny al local del CLJO, al Carrer Jaume I El Conqueridor, 13, del barri del Llombo, on convidava a acudir a tots els i les joves de la ciutat “per fer arribar al Consell totes les seues propostes i inquietuds”, manifestava.

Pepe Pla agraïa l’esforç que està fent la nova Junta Directiva del CLJO, renovada aquest hivern, i que a partir d’octubre donarà un nou impuls a l’entitat. L’edil avançava que en breu s’aprovarà el conveni anual del CLJO amb l’Ajuntament, i destacava que els i les joves tenen ja a la seua disposició el nou local al barri del Llombo on compten amb serveis com ordinadors amb connexió a internet, assessorament a l’estudiant, servei d’informació juvenil i servei de sexòleg o un assessor estudiantil. A més a més, durant els mesos d’estiu es comptarà amb un reforç dins del programa “la Dipu et Beca” per a tasques de coordinació de l’àrea de Joventut. El regidor incidia en que “des del Govern d’Ontinyent apostem fermament per la Joventut perquè són els que han de traure el futur endavant”, convidant a tota la joventut d’Ontinyent i la comarca “a acostar-se al Casal i aprofitar els serveis que allí s’ofereixen”, afegia Pepe Pla.