També va a posar-se en marxa un programa adreçat a empresaris que vulguen consolidar el seu negoci.

Els empresaris i emprenedors d’Ontinyent disposaran des del proper mes de juny i fins a octubre de dues noves accions formatives impulsades des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent. Es tracta d’un “programa de millora empresarial” dirigit a empresaris que vulguen consolidar el seu negoci i un “taller de motivació a l’emprenedurisme” dirigit a persones interessades a emprendre un negoci propi.

El “programa de millora empresarial” pretén donar a conèixer tècniques per a millorar la rendibilitat de les empreses, com ara elaborar un pla d’empresa, un pla estratègic i un pla de viabilitat així com l’estructura de cost de l’empresa. Té una durada de 7 setmanes i combina accions grupals i consultoria individual. Quant al “taller de motivació a l’emprenedurisme”, té com objetiu fomentar l’espíritu emprenedor i la creació d’empreses, té una durada de 5 hores i un cost de 30€ per participant.

Estes accions es realitzaran per part de l’Ajuntament d’Ontinyent en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, i seran de caràcter gratuït amb el finançament de la Generalitat Valenciana. Les persones interessades en inscriure’s poden fer-ho en l’Oficina de Promoció Econòmica, al telèfon 96 291 82 27 o direcció de correu.

[email protected].