El tinent-batle i regidor d’Hisenda, Josep Francés, acompanyat per el batle d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, van visitar ahir matí les oficines centrals de Caixa Ontinyent, on els han rebuts el president de l’entitat, Rafael Soriano, i el director general, Vicent Penadés. Els representants del consistori han volgut amb aquesta visita escenificar el suport a la caixa i felicitar-ne els dirigents per ‘l’excel·lent gestió’ que realitza, tal i com han informat des de l’entitat financera.
El fet de mantenir-se ‘fidel als seus principis’ sense caure en la temptació de créixer a qualsevol preu ha fet que Caixa Ontinyent mantinga la seua identitat, segons ha afirmat el batle de la ciutat, qui diu sentir-se orgullós que haja preferit ‘atendre les necessitats de la seua gent’.

Rafael Soriano ha aproftat l’ocasió per ressaltar que la situació actual de la caixa no té res de casual, sinó que és resultat de l’actuació prudent que ha mantingut.

El ministre espanyol d’Economia destaca la fortalesa de Caixa Ontinyent

Dimecres passat, durant la compareixença que el ministre d’Economia espanyol va fer davant la Comissió d’Economia del Congrés dels Diputats, Luís de Guindos va fer referència a Caixa Ontinyent (vídeo), tot destacat-ne la solvència.