Compromís per Ontinyent, mitjançant el seu portaveu Josep Francés, recolza l’esmena a la totalitat als pressupostos generals de 2012 que ha registrat el diputat de Compromís al Congrés del diputats a Madrid, Joan Baldoví

Entre els motius que presenta Compromís per a rebutjar els primers pressupostos de Rajoy, es troba la sospita de que no es compliran, com no s’estan complint les promeses electorals de no augmentar els impostos, el repagament sanitari, l’amnistia fiscal als més rics i poderosos i altres mesures conegudes per totes i tots. Per tant, els pressupostos de 2012 poden estar faltant a la veritat en el parlament i també a la Unió Europea.

Les retallades en els pressupostos públics per a l’any 2012 portaran un clar deteriorament de les condicions de vida dels ciutadans i ciutadans i, com no, dels serveis públics i les prestacions socials, lamentablement ja tenim notícies del repagament sanitari que anunciàvem des de Compromís per Ontinyent ja fa temps. També serà greu que els comptes presentants no serviran per a reactivar l’economia al conjunt de l’estat perquè es contraurà com a mínim un 1% i, a més a més, la desocupació arribarà a nivells de 5.600.000 persones. Tot açò fa qüestionar per què presenta l’executiu de Rajoy estos pressupostos.

Tot això acabarà afectant directament al País Valencià i a Ontinyent on ja tenim quasi 5.000 parats i no farà més que empitjorar la situació a la nostra ciutat i la comarca.