BANNER WEB Carta Oberta

DOCUMENTS COMPROMÍS
Consulta els resultats ací

Al 2015 se celebraran eleccions municipals i autonòmiques i des de Compromís per Ontinyent entenem que és un moment clau per determinar les polítiques dels següents quatre anys. Els ciutadans amb el seu vot decidiran quines són les persones encarregades de dur endavant les propostes presentades. Pensem que cal escoltar i donar veu a la societat per decidir tant els candidats com els programes amb els quals hem de presentar-se.

A Compromís per Ontinyent anem a fer primàries obertes, perquè qualsevol persona que compartisca les nostres idees, sense necessitat de ser militant, té dret a triar els candidats/es que millor els/les representen. Amb aquest pas volem fer palès la nostra defensa d’una democràcia participativa real de base.

Tanmateix, la democràcia no és només votar, també és participar en l’elaboració del programa. Aquest no pot ser improvisat, cal conèixer de primera mà quines són les necessitats, les preocupacions i les prioritats de la gent. En aquest sentit volem donar veu i opció a participar a la ciutadania en l’elaboració del nostre programa electoral obert.

Es per aquest convenciment que ja fa uns mesos hem posat en marxa les assemblees obertes a la ciutadania i fruit de les mateixes hem pensat en demanar la vostra col·laboració. Com? Molt senzill, emplenant l’enquesta que trobareu a la nostra web http://compromisperontinyent.com/.

L’enquesta estarà disponible durant tot el mes d’octubre, amb ella volem conèixer com valoreu la tasca de Compromís al Govern d’Ontinyent, però també que feu propostes de cara al futur.

El proper 14 de novembre celebrarem una nova assemblea oberta a la ciutadania, on informarem de les enquestes, analitzarem i debatrem les propostes rebudes més valorades, per tal de decidir si son assumides per Compromís i incorporades al programa electoral del 2015

Gràcies d’antuvi per la vostra col·laboració, junts farem realitat el canvi que necessitem a Ontinyent i a la Generalitat.

Ontinyent, 3 d’octubre de 2014

Secretari de programa, Compromís per Ontinyent