Ontinyent ciutat universitària, la gran aposta educativa de Compromís al Govern d’Ontinyent

El nou edifici del Campus Universitari d’Ontinyent acollirà més de 1000 estudiants en el curs 2014/2015 que va a començar en breu. Així s’ha confirmat en la visita que representants del Govern d’Ontinyent i la Universitat de València han realitzat al nou edifici que unificarà els estudis de les tres titulacions que la UV impartirà enguany a la ciutat (Administració i Direcció d’Empreses, Magisteri i Educació Física) i que està previst que entre en funcionament el proper mes de gener.

Aquest nou edifici suposarà per fi unificar el Campus Universitari d’Ontinyent donant un gran pas en la consolidació del projecte que des de Compromís defenem que és el de fer de la nostra ciutat un referent en educació.

Des de Compromís per Ontinyent, Pepe Pla, Regidor d’Educació, Joventut i Esports destacava que “estem d’enhorabona perquè estem acabant les obres d’aquest edifici i ja tenim pràcticament a punt les adequacions que havíem de fer a les instal·lacions del nostre Poliesportiu. Hem cobert el 100% de l’oferta de places que hi havia en aquest primer curs de la titulació a la ciutat, tenim fins i tot llista d’espera, i estem molt il·lusionats amb l’inici d’aquests nous estudis que s’impartiran a la ciutat des del proper dilluns”.

El Vicerrector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, incidia en què sumant l’alumnat de les tres titulacions amb els del programa Unisocietat per a majors de 30 anys “comptarem amb més de 1000 estudiants en estes aules en aquest mateix curs, una mostra de l’èxit que està assolint la oferta de la UV a Ontinyent”, manifestava. El Vicerrector d’Infrastructures, Juan Luis Gandía destacava “l’esforç que està fent la Universitat amb aquesta obra, que és un compromís de l’equip rectoral que encapçala Esteban Morcillo, i que suposa l’unica infrastructura que la Universitat està executant amb fons propis. Es tracta d’una aposta important plantejada des de l’optimització de recursos i la funcionalitat, aprofitant al màxim els diners que s’estan invertint”.

DSCF76782