El diputat de Compromís Juan Ponce explicarà divendres a Ontinyent la nova Llei Forestal

El diputat de Compromís en les Corts Valencianes Juan Ponce oferirà una xarrada divendres que ve 17 de novembre en la qual exposarà als veïns i veïnes d’Ontinyent les línies mestres de la nova Llei Forestal, que pretén renovar l’actual legislació vigent des de 1993. La cita serà en la seu de Compromís a Ontinyent, en el carrer Maians, a les 19.30 hores.

La Llei Forestal de la Comunitat Valenciana és de l’any 1993, Llei 3/1993, i cal actualitzar-la. Des de Compromís per Ontinyent volem que els ciutadans participen del procés de modernització de la Llei Forestal.

D’ací a poc temps, a finals de novembre o principis de desembre, es reunirà la Comissió de les Corts que està recollint les esmenes necessàries per a remodelar-la. I per això, des de Compromís per Ontinyent volem convidar-vos a participar d’aquest procés amb aquesta xarrada amb Juan Ponce, el diputat de la nostra coalició en la comissió de renovació de la Llei Forestal.

Arxivat en: Medi Ambient i Territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *