El conseller de Transparència Manuel Alcaraz obri els debats amb Compromís a Ontinyent

Per tercer any consecutiu s’obri una ronda de debats amb la ciutadania, com va afirmar en roda de premsa la portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya: “reenganxem la sèrie de debats que vam iniciar en novembre del 2015. I aproximarem a la ciutadania els responsables polítics de temes importants com la transparència i la participació, la cultura, la gestió dels residus amb el sistema SDDR i la igualtat i les polítiques inclusives que està portant a terme el govern des de la Conselleria i la Diputació”.

Aquest primer debat del 2017 serà el dijous 29 de juny i en ell es parlarà sobre transparència política i participació amb el conseller de Transparència, en Manuel Alcaraz. Com ha concretat Urenya, “ens explicarà com fer polítiques transversalment transparents per a la ciutadania. En aquest apartat entra Ontinyent Participa i com ens pot ajudar la conselleria en aquest camí”.

Altres debats importants, que completaran l’agenda del 2017, versaran al voltant de la Cultura. La portaveu ha assenyalat que “aquest debat està pendent de “rematar” depenent de si el centrem en Conselleria o en Diputació, o en ambdues, ja que tant a una com a l’altra, Cultura està en mans de Compromís. I a banda tractarem temes de Medi Ambient com és l’SDDR, com es treballa des de Compromís transversalment la igualtat i com està treballant Compromís a la Diputació de València, entre altres”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *