Paloma Alberola: “La setmana passada vaig ser entrevistada al programa de ràdio “La mañana de Cope Intercomarcas” arran de l’elecció com a Secretària Local del Bloc Nacionalista Valencià d’Ontinyent.

Vaig tindre ocasió de parlar sobre la il·lusió que em suposa assumir esta nova responsabilitat a nivell local, i la satisfacció de compartir lideratge dins de Compromís per Ontinyent amb una altra dona, la meua companya Sílvia Urenya.

També vaig explicar com hem sabut combinar joventut i experiència en la configuració de la nova Executiva Local, així com els objectius que ens hem marcat.

Com no podia ser d’altra manera, se’m va preguntar per què el col·lectiu de Joves amb Compromís per Ontinyent és tan potent, i vaig explicar que el jovent ens hem empoderat per treballar des del valencianisme com a l’única opció per construir el nostre futur amb dignitat.

Finalment, vaig aprofitar per fer una crida a la ciutadania perquè ens solidaritzem amb les persones encausades per les protestes contra la línia d’alta tensió.

Vull aprofitar per fer un agraïment a Paula Arroyo, qui em va entrevistar, i felicitar-la per ser una gran professional, compromesa amb el periodisme com a servei a la ciutadania.”